Spectacolul de artificii reprezintă asul din mâneca fiecărui organizator de evenimente memorabile. Sentimentul de magie, emoţie şi încântare oferit de un spectacol profesionist va oferi unicitate evenimentului dumneavoastră şi va asigura rezultatele aşteptate.  „Jocuri-artificii” poate deveni spectacolul pirotehnic al evenimentului tău.

 

 

 

Cum lucrăm?

 

 • 1. Planificare:
  Un reprezentant al nostru vă va îndruma cu privire la alegerea soluției optime care să întrunească cerințele dumneavoastră. După ce vă decideți cu privire la tipul spectacolului de artificii dorit se va semna un contract in care ne angajam sa realizam spectacolul dorit de dumneavoastră.
 • 2. Schițare spectacol jocuri-artificii:
  Designerii si tehnicienii noștri vor începe pregătirile pentru spectacolul de artificii conform specificațiilor dumneavoastră.
 • 3. Realizare spectacol artificii
  la data, ora si locul stabilit
 
 
Bine de știut!
 
 • 1. Buget artificii:

Este bine sa aveți stabilit cât veți aloca pentru spectacolul de artificii. Prețul nostru pentru un spectacol de artificii începe de la 60 euro (4 vulcani de artificii sincronizați pe muzica si acționați wireless.) și 500 euro pentru un spectacol de exterior cu o durata de cca. 2 min.

 • 2. Durata jocuri-artificii:
  Cât anume vreți să dureze focul de artificii. Exista, bineînțeles o  legătura intre cost si durată. Aici aveți două variante: alegerea unui pachet standard de artificii sau configurarea personalizată ( în funcție de buget, durată și intensitate )
 • 3. Locație spectacol artificii:
  Unde anume se desfășoară focul de artificii. Trebuie să știm acest lucru pentru a putea obține autorizațiile necesare realizării jocului de artificii.

Vă oferim un foc de artificii bogat in aer liber de intensitate medie tras dintr-o singură poziție cu durată de 3 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri) cu plecare in V sau Y la o înălțime de 30 - 50 metri. Finalul spectacolului fiind la intensitate maximă și veți obține un excelent spectacol pirotehnic la un preț de senzație. Toate autorizațiile și pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază in funcție de locație. Prețurile sunt valabile pentru București și Ilfov. Preț pachet BRONZE 600 euro.

Vă oferim un foc de artificii bogat in aer liber de intensitate medie tras dintr-o singură poziție cu durată de 5 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri) cu plecare in V sau Y la o inălțime de 30 - 50 metri. Finalul spectacolului fiind la intensitate maxima și veți obține un excelent spectacol pirotehnic la un preț de senzație.
Toate autorizațiile și pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază in funcție de locație.
Prețurile sunt valabile pentru București și Ilfov. Preț pachet GOLD 1200 euro.

Vă oferim un foc de artificii in aer liber de intensitate medie (categoria F2, T2) tras dintr-o singură poziție cu durată de 4 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri) cu plecare în V sau Y la o înălțime de 20 - 30 metri. Finalul spectacolului fiind la intensitate maximă și veți obține un excelent spectacol pirotehnic la un preț avantajos. Toate autorizațiile și pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază in funcție de locație. Prețurile sunt valabile pentru București si Ilfov. Pentru restul țării se adaugă suplimentar costuri de transport și cazare. Preț pachet SILVER 800 euro.