Focurile de artificii sau focul bengal

157755610551416811.png transparent   Focurile de artificii au fost descoperite accidental în urmă cu mai bine de 1.000 de ani de un călugăr chinez, care a vrut să sperie fantomele. Călugărul chinez a luat o bucată de bambus, l-a umplut cu praf de puşcă şi l-a aruncat în foc, producând un zgomot puternic pentru a speria fantomele. Ceea ce s-a întâmplat atunci nu diferă cu mult nici focurile de artificii din prezent: un înveliş, un exploziv şi un declanşator.
  Tehnologia artificiilor continuă să evolueze. Unii designeri de focuri de artificii au început să utilizeze aer comprimat în loc de praf de puşcă, care este considerat mai sigur şi permite o mai mare precizie. Prin cercetările în curs se încearcă realizarea procesului mai ecologic prin utilizarea diferiţiilor ingredienţi naturali.
   Artificiile sunt substanțe chimice capabile să genereze reacții de explozie; acestea sunt lansate de pe pământ în aer și sunt însoțite de fenomene luminoase și sonore. În mod normal, artificiile produc patru "efecte" primare: lumină, zgomot, fum, material solid în combustie ce cade lent (exemplu: fâșii de carton, confeti etc.)
   În general, artificiile sunt folosite pentru evenimente și sărbători, mai ales pentru efectul vizual/sonor ce este adesea amplificat de ambient. Materialul pirotehnic din care sunt realizate artificiile este considerat exploziv, drept urmare transportul și folosirea sunt reglementate de legea din România și se supun unor norme severe de siguranță. Societatea este autorizata pentru depozitare, comercializare, folosire si transport, in baza Art. nr.8 din Legea nr. 126/1995, importa direct, detinatori de personal specializat si de inalta logistica, va asteptam cu articole pirotehnice din CATEGORIILE F1,F2,F3,F4, T1, T2, P1, P2 si servicii mult diversificate, va invitam sa ne deveniti colaboratori sau clienti si va garantam multumirea.Spectacolul de artificii reprezintă asul din mâneca fiecărui organizator de evenimente memorabile. Sentimentul de magie, emoţie şi încântare oferit de un spectacol profesionist va oferi unicitate evenimentului dumneavoastră şi va asigura rezultatele aşteptate.  "Jocuri-artificii" poate deveni spectacolul pirotehnic al evenimentului tău.